O NAMA

VIPOX brokersko društvo u osiguranju d.o.o. pruža profesionalnu uslugu brokerskog posredovanja u osiguranju i reosiguranju na tržištu Bosne i Hercegovine. Garancija prednje navedenog su kvalifikovani preduvjeti i višegodišnje iskustvo menadžmenta i spoljnih suradnika stečeno u praksi u oblasti osiguranja.

O KOMPANIJI VIPOX TIM AON

O kompaniji

Vipox tim

AON

VIPOX brokersko društvo u osiguranju d.o.o. je 01.12.2006 godine potpisao ekskluzivni korespodentni ugovor sa Aon-om, te je tako postao dio Aon-ove globalne mreže za Bosnu i Hercegovinu. Preko svojih 50.000 zaposlenika širom svijeta, Aon svojim klijentima spremno pruža jasne vrijednosti kroz inovativna i efikasna rješenja u risk menadžmentu i produktivnosti zaposlenih. Aon-ovi globalni resursi i tehnička rješenja su vodeći u branši i isporučuju se lokalno preko 500 ureda u više od 120 zemalja svijeta.

Aon je prije mnogo godina uvidio da klijenti teže ka proizvodima i uslugama prilagođenim za njihove potrebe, a koji su rezultat dugogodišnjeg iskustva stručnjaka s područja industrije i lokalnog tržišta. Sagledavajući proces globalizacije percepcija Aon-ovih stručnjaka odnosi se na dvije mogućnosti: okupiti najbolja razmišljanja iz cijelog svijeta, a zatim ista implementirati na lokalnom tržištu.

Uzimajući u obzir veličinu distribucije usluga na svjetskoj razini, Aon je uz obimnu bazu intelektualnog kapitala i vodećih tehnologija izgradio profesionalne usluge za klijente.

Za više informacija posjetite web stranicu: www.aon.com

O NAMA


Vipox d.o.o brokersko društvo u osiguranju ,globalni je zastupnik za osiguranje i reosiguranje lociran u Sarajevu ali prezentiran u cijeloj BIH .Naša snaga su naši ljudi ,ćija znanja u specijaliziranim područjima rizika i iskustva na internacionalnim tržištima osiguranja predstavljaju neuporedivu prednost u odnosu na druge zastupnike.Od samog osnivanja , a već punih 12 godina Vipox je exklusivni korespodent AON-a za BiH i time dio njegove globalne mreže . www.aon.com

REOSIGURANJE


„VIPOX je dovoljno velik da savjetuje o svim mogućnostima reosiguranja ali i dovoljno malen da brine o svakom klijentu .“
Pošaljite upit vezano za reosigurnaje:
Kontakt : Denis Fetahović, Direktor denis.fetahovic@vipox.ba

Kontakt obrazac za prijavu štete


ŠTETE


Naše mjesto je u centru dešavanja akcije omogućava nam razumjevanje klijenta od početka do kraja.To nam omogućava da pružimo usredotočenu uslugu nakande šteta kao insajdere koji stručno vrše obradu zahtjeva. Link -> www.vipoxrc.ba

IZRADA AUDITA U OSIGURANJU


  • analiza važećih polica osiguranja
  • prijedlog i preporuke radi kvalitetnijeg osiguravateljovog pokrića

REALIZACIJA OSIGURANJA


  • predočavanje potrebnih parametara osiguravateljima radi izrade kalkulacije osiguranaja
  • izbor najbolje ponude u odnosu na osiguravateljovo pokriće
  • izdavanje police osiguranja

RJEŠAVANJE ŠTETNOG DOGAĐAJA


  • prijava štetnog događaja kod osiguravatelja
  • učestvovanje u procedurama procjene šteta
  • obezbjeđenje optimalne i ekspeditivne likvidacije štetnog događaja

BRIGA O OSIGURAVATELJOVOJ AGENDI


  • za svo vrijeme trajanja osiguranja

PRUŽANJE NEOVISNOG I OBJEKTIVNOG SAVJETOVANJA


po pitanju osiguranja ,tržištaosiguranja i rukovođenja rizicima ,informacija o svim vrstama osiguranja i novim proizvodima osiguranja ,a temeljem praćenja razvoja i analize tržišta osiguranja .

Kontakt obrazac za prijavu štete


Svi Vipox klijenti imaju mogućnost brze i jednostavne prijave štete putem online obrazca dostupnih za pojedine vrste osiguranja.